Dag 24

Na een heerlijk ontbijt vertrok ik langs de Rijn richting de Bodensee. Ik ga de gastvrije Zwitserse familie missen en zeker de kookkunsten van Dominique. Mama mia wat kan die goed koken! De goede nachtrust, de leuke avond en een parcours van 170km tussen de bergen hebben ervoor gezorgd dat ik met extra veel goesting deze sag heb doorstaan. Dat ik 80km windop moest fietsen kon mij zelfs niet schelen. Het ging echt goed vandaag, voor de middag zat ik al aan 110km. Hierdoor besloot ik om in de namiddag even te zwemmen in de Bodensee.

Funny fact, momenteel sta ik op een random plein wifi te stelen van een universiteit. Mijn Eduroam account van mijn universiteit werkt nog steeds, leve de KU Leuven zou ik zeggen. De rede dat ik wifi zoek is omdag 4g hier pokkeduur is. Ik moet mijn trouwe volgers toch kunnen informeren zeker.

Een campingplaats ben ik op dit moment aan het zoeken in Konstanz. Via google maps zoek ik een camping uit aan de Bodensee en dan kan ik lekker chillen. Met de benen gaat het super, ik heb er geen last mee gehad vandaag, de 'rustdag'van gisteren heeft goed zijn werk gedaan. Ik kan wel zeggen dat rusten zeer belangrijk is en dat je dit moet doen tijdens een bike packtrip. Maar mij kennende zou ik zelfs met 100 dagen tijd voor 4000km steeds vooruit willen gaan. Morgen slaap ik op een camping nabij Bazel en zeg ik het dure Zwitserland vaarwel. Hopelijk hebben we tegen dan weer 4g...

Tschüss!!