Dag 26

Ik heb echt mega goed geslapen deze nacht, de temperatuur was voor het eerst in dagen heel aangenaam. Jammer genoeg moest ik ook afscheid nemen van Eline en Thibeau. Echt een top koppel btw. Eline ik beloof u dat we binnenkort in de Gouden Vis ons leven verder zullen bespreken. Tot drie maal toe hebben zeiden we elkaar gedag. Bij de tent aan de toiletten en zelfs bij de Lidl, waar we ons ontbijt verorberde. Nog een laatste keer wil ik jullie bedanken en wens ik jullie een kei leuke vakantie toe.

Maar ik moet door, zelfs al beginnen mijn benen nu bij elke lichte bergop te zeuren. Het was leuk dat ik toen even aangemoedigd werd door een joelende menigte. Al bleek ik naast Europapark te fietsten... Tijdens de lunch ontmoette ik een Nederlands gezin die toevallig op dezelfde camping verbleven in Bazel als ik. Ze zijn ook op weg naar Straatsburg, waar ik na 126km ben gestrand. Op de camping in Straatsburg raakte ik bevriend met de Londense Dan. Een maffe kerel die bergen als de Kilimanjaro en de Mont Blanc beklimt en nu al fietsend opweg is naar Rome. Hij vond Wallonië very hilly and hot, wacht maar tot hij in de Apennijnen is😉.

Avondeten deed ik met Dan, wanneer een verrassing volgde. De Nederlanders waarmee ik geluncht had, stonden ook op deze camping. Echt knap dat ze nog tot hier zijn geraakt, ik en zijzelf hadden het niet verwacht. Zij bezoeken net als ik morgen Straatsburg, waarop we verder reizen. Zij nemen de trein richting Bazel en ik fiets door naar Mainz.

Momenteel zitten we aan 7125 euro. We zijn nog slechts 875 euro van het doel verwijderd. Dus moesten je mensen kennen die mijn missie nog niet kennen, spread the word. Zelfs de Britse ponden van Dan worden aanvaard😉.

Nog 259km te gaan, zondag verwacht ik thuis te zijn.

Ps: Dank u Eline voor de prince koeken, ik heb ze kunnen gebruiken #princekoekenzijndebestekoekenvooropreis