Dag 4

Gisteren hebben twee vriendelijke Nederlanders mij binnen op de nudisten camping gelaten. U leest wel degelijk nudisten camping, voor mij was het ook een verassing totdat ik het affiche op de toegangspoort van dichterbij bekeek. Natuurlijk heb ik de nudistencultuur eens uitgeprobeerd, voelt wel aangenaam. Enkel is het niet zo handig bij koude en een muggenplaag. De twee Nederlanders hebben mij echt supergoed geholpen. Mijn watervooraad werd aangevuld, ik kreeg wat geldstukken om mij te douchen, ontbijt en een biertje met een knabbeltje aangeboden. Het was een gezellige avond. Ik kan hen niet genoeg bedanken. Ook mijn slaapzak is goedgekeurd, een goede nachtrust is belangrijk.

Vandaag heb ik zo´n 145km gefietst langs een minder mooi stuk Rijn tussen Mainz en Karlsruhe. Omdat het zo heet is heb ik een duik genomen in een plaatselijk meer. De overnachting zal in een van de parken in Karlsruhe plaatsvinden. Morgen zal ik landinwaards trekken richting Stuttgart en Ulm om zo binnen twee dagen bij de Donau te komen. Er staan een paar vieze klimmetjes op het programma, hopelijk overleef ik deze. Anders zal ik een treinritje moeten overwegen. Ondertussen is mijn avondeten aangekomen, een witte vis met gnocci en spinazie. Het gaat mij smaken!

Ook hebben we de vooropgestelde grens van 4000 euro bereikt. Hierbij wil ik iedereen bedanken die gedoneerd heeft. Geen zorgen, we laten de rekening open. U kunt nog altijd doneren, zou het niet mooi zou het niet mooi zijn als we 5000 euro of meer kunnen inzamelen?