Hey, ik ben de Jens en ik hou van sporten, uitdagingen en mensen helpen.

Ik ben 23 jaar en woon in Sint-Katelijne-Waver waar mijn leven zich hier allemaal onder de kerktoren afspeelt (chiro, voetbal, school). Daarom dacht ik bij mezelf, waarom niet Europa ontdekken op een manier die ik niet gewend ben. Lekker avontuurlijk met fiets en een tent. Gepakt en gezakt vertrek ik zaterdag 2 juli vanuit Sint-Katelijne-Waver per fiets richting Wenen, Venetiƫ, Siena, Milaan en Bazel om zo terug naar huis te fietsen. Dit is goed voor zo'n 4000km!

Om mijn fietsavontuur nog wat spannender te maken koppel ik er een goed doel aan. Elke eurocent die ik inzamel gaat integraal naar 'Kom op tegen Kanker'. Mijn doel is om per gereden kilometer 1 euro in te zamelen, wat neerkomt op een totaalbedrag van 4000 euro.

Ik heb Kom op tegen Kanker als goed doel gekozen, omdat het ons allemaal nauw aan het hart ligt. We kennen allemaal wel iemand die strijdt of gestreden heeft tegen deze lelijke ziekte. Door geld in te zamelen maken wij het mogelijk om onderzoek te verrichten naar kanker. Hiermee kunnen huidige en toekomstige kankerpatiƫnten op een juiste manier behandeld worden.

Jij kan mijn knotsgekke avontuur volgen en kijken hoeveel geld we nog moeten inzamelen. Dit kan op de site, Facebook en Instagram allemaal onder de naam 'jensfietst'. Vergeet zeker niet een zelfgekozen bedrag te storten op het rekeningnummer BE81 0635 1125 6824 met als mededeling 'jensfietst'.

Mijn fietsbenen en ik zijn er alvast klaar voor! Samen fietsen we naar een oplossing tegen kanker.

Foto van Jens