Vier mannen en een peuter, zo begon het allemaal. Mijn vader, twee nonkels en neefje zetten mij af aan het Albertkanaal ter hoogte van Limburg. We zeiden elkaar gedag en mijn grote avontuur kon echt beginnen.

Het werd een fietstocht van 4265km door Europa waarbij elke dag toch anders was. Het was een start in de ontwetendheid waarin ik moest groeien tot een echte bikepacker. Ik groeide in het verhaal, ontmoette geweldige mensen, ontdekte steden en verborgen parels & maakte zaken mee die ik tot in de kist zal meenemen. Maar vooral we zamelde samen enorm veel geld in voor het goede doel. Het is zot dat we het beoogde bedrag van 4000 euro konden verdubbelen. Meer zelfs we zamelden 8300 euro in voor de strijd tegen kanker.

Het woord 'we' gebruik ik zeer bewust. Dit project had ik nooit alleen kunnen realiseren. Achille, Ann, Julie, Jordi, Maxim en Robin verdienen een woord van dank. Zij hebben mij vrijwillig achter de schermen geholpen om het filmpje, de website op te bouwen en te onderhouden en deelde hun ervaringen en tips om de 4000km vol te maken. Ook de mensen die ervoor gezorgd hebben dat ik op het nippertje zonder heuppijn de tocht kon voltooien wil ik bedanken. Dank u dokter Decrop, kinepraktijk kinact en sportmasseurrecolax2motion. Moest je ooit lichamelijke klachten hebben, je weet wie te contacteren😉. Tenslotte wil ik ook jullie bedanken voor jullie steun, promotie en vooral de sponsoring. Met het ingezamelde geld zullen we enorm veel mensen kunnen helpen. Laat elkaar helpen toch wel de rode draad in dit verhaal zijn. Het is leuk om te zien dat we elkaar willen helpen.

Ikzelf ben heel gelukkig dat ik veel mensen blij heb kunnen maken met het ingezamelde geld en klaarblijkelijk mijn verhalen (het blijft voor mij een mysterie waarom). Met mijn behaalde kilometers en verhalen zal ik jullie nog jarenlang bestoken en de herinneringen blijven koesteren. We komen aan mijn laatste zinnen voor ik dit verhaal afrond. Hierbij kan ik enkel zeggen dat ik van elke milimeter heb genoten (zelfs de stukken waarbij ik enorm heb afgezien) en heel dankbaar ben voor heel het avontuur, de hulp en de donaties.

Echt waar bedankt, bedankt, bedankt.